Medlemskap

OBS. Det går inte längre att anmäla sig eftersom det är fullt nu (2016-08-09).

Så här blir du medlem i LunCon 2016:

  1. Betala 150 SEK till bankgirokonto 5103-0047 ”Malmö-Lund Science fiction”. Alternativt med swish till 123 378 30 65 ”Malmö-Lund Science fiction”. Ange din e-postadress som meddelande. (Ange bara e-postadressen, namnet syns ändå, men vi ser bara 25 tecken av meddelandet.) Avgiften ska finnas på kontot senast 17 oktober.
  2. Skicka e-post till malmofandom@gmail.com och tala om att du har betalat, vem du har betalat för, och vad du vill att det ska stå på din namnbricka.
  3. Vi skickar därefter en bekräftelse på att vi mottagit din betalning.

Du kan samtidigt lämna förslag på programpunkter eller meddela oss om du vill vara gopher.

För betalningar från utlandet:
IBAN: SE94 8000 0831 3952 4207 3392
Bankens BIC: SWEDSESS
Kontohavare: MALMÖ-LUND SCIENCE FICTION
Gör betalningen i svenska kronor (SEK).

Alla som deltar i kongressen betalar medlemsavgift, även kommittémedlemmar, författare, föreläsare och paneldeltagare.

Vi vill uppmana er som vill delta att betala er medlemsavgift så snart ni bestämt er för att delta. Dels så har vi ett begränsat antal medlemskap att sälja. Dels så behöver vi pengarna för att kunna arrangera kongressen.

Intäkterna från avgiften går till att ordna programpunkter och betala lokal, och för att kunna planera något kul med pengarna behöver vi ha dem månader i förväg. Därför ber vi dig att betala redan i dag! Ju tidigare vi får in pengarna, desto mer kan vi göra för dig och alla andra som kommer.

LunCon 2016 arrangeras i samarbete medhttp://folkuniversitetet.se/SysSiteAssets/bildbanken/ikoner-och-illustrationer/fu-loggor/fulogokv-lund.png/