Pedikyr i Helsingborg hos salong Topp Till Tå

Tänkte höra med er om ni hört om den här salongen och det här företaget som erbjuder bland annat pedikyr i Helsingborg? Den här salongen erbjuder även ansiktsbehandling i Helsingborg och dessutom även ansiktsmassage i Helsingborg om man nu hellre önskar detta! Jag tänkte i vilket fall oavsett tipsa er om den här salongen som då heter Salong Topp Till Tå, som verkligen har personal som är otroligt kunniga och väldigt duktiga när det kommer till att ta hand om både ens händer och ens fötter! Jag tänker att ni som är nyfikna på detta ska ta och kolla in deras hemsida som är www.topptillta.com. Jag själv har åkt hit flertalet gånger och ser det inte alls som några konstigheter att åka från Malmö till Helsingborg för att göra detta! Jag bor ju som sagt i Malmö, men ser inte alls det som något sorts förhinder eller motstånd alls, snarare tvärtom, så kan jag tycka att det är roligt och intressant att åka till en annan stad och komma bort lite, om ändå bara för en dag. Jag har ju alltid gillat att resa om så bara till grannskapet. Jag älskar verkligen Malmö, det är inga konstigheter med det, så oroa er inte över detta nu bara för jag skriver det här, mina kära läsare! Jag tycker bara det är skönt att komma ifrån hemstaden ibland! Och vad är då mysigare än att bege sig och åka till ett ställe och bara bli ompysslad och verkligen få koppla av? Jag rekommenderar verkligen er att också göra detta! Det ger en verkligen så otroligt mycket! Tack för att ni orkade läsa detta!